Tietosuojasäännökset

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen verkkosivustollamme erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja oikeudellisten tietosuojasäännösten sekä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

KAISER AG:lla on tietosuojalainsäädännön mukainen vastuu niistä tiedoista, joita yrityksemme tallentaa verkkosivuston kautta ja joita tämä tietosuojaseloste koskee, jollei toisin ole mainittu.

Yrityksemme päätoimipaikka on
KAISER AG
Vorarlbergerstrasse 220
9486 Schaanwald
Liechtenstein

Liechtensteinin ruhtinaskunnan tietosuojavaltuutettu on tietosuojaviranomaisemme Euroopan unionia, Euroopan talousaluetta ja Sveitsiä koskevissa asioissa. Liechtensteinin ruhtinaskunnan tietosuojavaltuutettu toimii seuraavassa osoitteessa:

Datenschutzstelle des Fürstentums Liechtenstein (Liechtensteinin ruhtinaskunnan tietosuojavaltuutettu)
Leiter der Datenschutzbehörde (Tietosuojaviranomaisen päällikkö):

Dr. Marie-Louise Gächter-Alge
Städtle 38
9490 Vaduz
Puhelin: + 423 236 60 90
info.dss@llv.li

Tietojen tallentaminen, käyttö, luovuttaminen, valinnan mahdollisuus

Verkkosivustomme käyttö ei edellytä käyttäjän rekisteröitymistä. Pelkkä vierailu verkkosivustollamme ei johda henkilötietojen tallentamiseen. Tosin joitakin tietoja luodaan evästeiden käytön myötä. Näistä kerrotaan jäljempänä tarkemmin.

Haluat mahdollisesti kuitenkin rekisteröityä saadaksesi säännöllisesti ajankohtaisia tietoja KAISERista. Tiedotamme rekisteröityneille käyttäjille säännöllisesti palveluistamme, julkaisuistamme ja tuotteistamme sekä otamme sinuun mahdollisesti yhteyttä muissa markkinointitarkoituksissa. Emme kuitenkaan luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Rekisteröitymisen yhteydessä tallennetut tiedot on Internetin kautta tapahtuvan tiedonsiirron ajan suojattu alalle tavanomaisella salausteknologialla.

Evästeet

Käytämme verkkosivustolla niin kutsuttuja evästeitä. Kyse on pienistä tekstitiedostoista, jotka tallennetaan selaimen avulla päätelaitteellesi. Evästeet eivät aiheuta vahinkoa. Evästeiden avulla saatujen tietojen avulla voimme helpottaa käyttäjän liikkumista sivustolla ja mahdollistaa sen, että verkkosivustomme näkyy käyttäjälle oikealla tavalla. Näin tallennettuja tietoja ei missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä yhdistetä henkilötietoihin ilman suostumustasi. Jotkin evästeet pysyvät päätelaitteellasi, kunnes poistat ne. Evästeiden avulla tunnistamme selaimesi seuraavalla käyntikerralla. Jos et halua tätä, voit asentaa selaimesi siten, että saat ilmoituksen evästeiden tallentamisesta ja voit joko sallia tai kieltää tämän joka kerta erikseen. Mikäli käyttäjä ei salli evästeitä, tämä saattaa heikentää verkkosivuston tiettyjen elementtien toimivuutta.

Sosiaalisen median laajennusten käyttöä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivustollamme on linkit seuraaviin sosiaalisen median palveluihin: Facebook, LinkedIn ja Youtube. Jos olet kirjautunut johonkin näistä sosiaalisen median palveluista, verkkosivustollamme käyntisi yhteydessä tallennetaan mahdollisesti muita tietoja sieltä poistuessasi. Lisätietoja tietojen keräämisen ja käytön laajuudesta ja tarkoituksesta sekä tähän liittyvistä oikeuksistasi ja mahdollisuuksistasi yksityisyytesi suojaamisessa on saatavissa kyseisten palvelujen tietosuojaselosteista:

1.     Facebook: Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; www.facebook.com/policy.php

2.     Youtube: Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA; www.google.de/intl/de/policies/privacy/

3.     Linkedin: LinkedIn Ireland, Wilton Plaza, Dublin 2, Irland; www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Google Analytics -palvelun käyttöä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivustollamme käytetään Google Analytics -sivustoanalyysipalvelua verkkosivuston kävijäliikenteen tutkimiseen. Palvelun tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94.043 USA. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Google voi käsitellä ja hyödyntää verkkosivuston ja Internetin käyttöä koskevia käyttäjien tietoja. Google toimittaa keräämiään tietoja mahdollisesti EU:n ja ETA:n ulkopuolisiin maihin, erityisesti Yhdysvaltoihin. Google on kuitenkin sitoutunut EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn. Lisätietoja asiaan liittyvistä oikeuksistasi saat seuraavasta asiakirjasta: ec.europa.eu/justice/dataprotection/document/citizens-guide_en.pdf. Lisäksi varmistamme, että IP-osoitteesi muutetaan nimettömäksi ennen tietojen siirtoa Googlelle.

Google Maps

Tämä sivusto käyttää Google Maps -karttapalvelua iFrame-elementtien avulla. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. IP-osoitteesi on tallennettava, jotta Google Maps -toimintojen käyttäminen olisi mahdollista. Nämä tiedot siirretään ja tallennetaan tavallisesti Yhdysvalloissa sijaitsevalle Googlen palvelimelle. Tämän sivun tarjoaja ei vaikuta kyseiseen tiedonsiirtoon.

Google Maps -palvelu auttaa meitä esittelemään verkkosivustolla julkaisemamme tarjoukset käyttäjää kiinnostavassa muodossa. Lisäksi käyttäjä voi palvelun avulla helposti löytää verkkosivustolla mainitut toimipaikkamme. Tässä on kyse yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitetusta oikeutetusta edusta.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on saatavissa Googlen tietosuojaselosteesta osoitteessa www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään KAISER AG:ssa

KAISERin verkkosivustolla kohdassa "Työpaikat ja koulutus" on tietoa mahdollisista avoimista työpaikoista. Keräämme henkilötietoja, jos ilmoitat niitä meille vapaaehtoisesti yhteydenottosi yhteydessä (esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen personal@kaiser.li). Käytämme ilmoittamiasi tietoja ainoastaan tiedustelusi käsittelyyn. Työnhakutiedot suojataan lakisääteisten vaatimusten mukaisesti ja ne hävitetään lain vaatiman ajan kuluttua. Haluamme muistuttaa, että Internetin kautta tapahtuvassa tiedonsiirrossa (esim. sähköpostitse käytävässä kirjeenvaihdossa) voi esiintyä tietoturvapuutteita. Tietoja ei voida tältä osin suojata aukottomasti kolmansien osapuolten hyökkäysten varalta.

Tietojen muuttaminen ja tallentaminen sekä asianosaisen oikeudet

Verkkosivuston käyttäjistä tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan pyydetyn palvelun tarjoamista varten. Käyttäjällä on lisäksi luonnollisesti milloin tahansa oikeus saada tietoja itsestään tallennetuista tiedoista, sekä oikeus oikaista tietoja taikka poistaa tai perua ne.

Jos tietosi kaipaavat päivittämistä tai muuttamista tai haluat poistaa ne tiedostoistamme tai jos muutoin haluat käyttää oikeuksiasi, voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä.